De Wit Project Engineering is een advies, ontwerp en tekenbureau gespecialiseerd in stationaire blus installaties inclusief doormeld installaties. Door meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van stationaire brandbeveiligingsinstallaties, is het ontwerpen en tekenen niet onze enige activiteit.

Wij kunnen de volgende ondersteunende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Adviserende werkzaamheden
  • Projectleiding
  • Ontwerp
  • Werkvoorbereiding/montage begeleiding

De Wit Project Engineering (WPE) is gestart per 1 januari 1995, onder de rechtsvorm “éénmanszaak”, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 37594 van de Kamer van Koophandel te Delft. Vanaf 1 januari 1996 is de rechtsvorm gewijzigd in Vennootschap Onder Firma onder nummer 237594 in het Handels Register Haaglanden te Delft.
Het bestuur werd gevormd door de vennoten Hans de Wit en Hannie de Wit-Kap, de werkzaamheden werden tot en met 2004 vanuit het woonhuis in Delfgauw bedreven.
Eind 2004 hebben wij een bedrijfspand aangeschaft en na een “face lift” is vanaf 15 maart 2005 ons bedrijf definitief gevestigd op de Boezemweg 6b, op het industrieterrein “de Boezem” te Pijnacker. Vanaf 1 januari 2018, is het bestuur gewijzigd in de vennoten Hans de Wit en Michael de Wit.

We hebben een ruim 45 jarige ervaring op het gebied van stationaire brandbeveiligingsinstallaties, zowel voor de utiliteit als voor de (petrochemische) industrie. Onze specialiteit is engineeren in de ruimste zin van woord.

Ons pand aan de Boezemweg 6
klik voor een vergroting

Onze vestiging

Vanaf 15 maart 2005 is het bedrijf gevestigd op de Boezemweg 6b, op het industrieterrein “de Boezem” te Pijnacker. Hier hebben wij 100 m2 bedrijfspand tot onze beschikking voor onze werkzaamheden.

Ons kantoor is voorzien van CAD stations met de meest recente software, grootformaat kleurenplotter, (A3/ A4) kleurenprinter, A3/A4 scanner enz. Hierdoor is het voor u mogelijk de complete engineering van brandbeveiligingsinstallaties uit te besteden aan een externe tekenkamer, die via de moderne communicatie middelen nauw kan samenwerken met eigen mensen en/ of andere externe partijen.

Back to top