WPE Nieuws

Een nieuw bestuur, een nieuw begin. Vanaf 1 januari 2018 is het bestuur van onze vennootschap gewijzigd. Michael de Wit is niet langer werknemer, maar vennoot binnen de onderneming. Werd het bestuur in 2017 nog gevormd door Hans de Wit en Hannie de Wit-Kap, vanaf 1 januari 2018 bestaat het bestuur uit Hans de Wit en Michael de Wit. Een nieuw uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK) is vanaf deze website te downloaden.

Een nieuwe start

Een nieuwe start, zo mag je het wel noemen, ons bedrijfspand aan de Boezemweg te Pijnacker, is grondig onder handen genomen. Op de begane grond is een nieuwe toiletruimte gebouwd, volledig overgeschilderd en ingericht als printer,- en archiefruimte. Onze groot formaat printer (plotter) is na 11 jaar vervangen door een Canon IFP kleuren plotter.

Ook de entree is flink onder handen genomen.

De werkruimte op de verdieping is geheel overgeschilderd, voorzien van een nieuwe laminaat vloer en plafond en is geheel opnieuw ingericht. We hebben in deze inrichting een ruimere vergaderruimte voorzien, met een presentatiescherm. We hebben nieuw KPN abonnement afgesloten met betere WiFi mogelijkheden, waardoor besprekingen efficiënter gehouden kunnen worden, op ons kantoor.

De werkplekken zijn ruimer opgezet en we hebben geïnvesteerd in nieuwe computers en software. De (dubbele) beeldschermen zijn op draagarmen geplaatst, waardoor meer bureauruimte ontstaan is.

Er is tevens een werkplek ingericht voor Monique de Wit-Bos, de echtgenote van Michael, die ons van af en toe komt assisteren met de administratieve werkzaamheden. Speciaal voor deze administratie hebben wij een nieuw e-mail adres geopend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kennis uitbreiding

In 2017 is de kennis weer verder uitgebreid, in februari heeft Michael het diploma “Woningsprinkler technicus” behaald en op 1 december, hebben wij deelgenomen aan de studiedag NEN-EN 12845 (2015) en NEN 1073 (2017), bij KIWA/R2B te Zaltbommel. In 2017 hebben wij ook weer een aantal interessante en uitdagende projecten mogen realiseren, zowel in de utiliteit als in de (chemische) industrie. Met het nieuwe bestuur en een gerenoveerd bedrijfspand, zijn wij startklaar om ook in 2018, weer interessante en uitdagende projecten te engineeren.

Back to top